Ams är ett helvete!

Så har jag återigen varit på ams och träffat min handledare. Stördare människa får man nog leta efter för att hitta. Frågade snällt i infon om man fick byta handledare, men då var man tvungen ta upp det med den man redan hade, och jag hade ju precis gått därifrån. nåja, jag ska ringa och byta till någon annan.

hur som helst förstår jag inte varför jag skulle dit. har en handlingsplan som gäller till den sista juni och jag är inskriven på vägledningscentrum för tillfället. men där satt jag över en timme och försökte disskutera med gubben. tro det eller ej, men han hade tagit ut en anvisning till arbete åt mig, FÖR SOMMARJOBB! ändå har jag sagt åt han tre ggr att jag redan har jobb under sommaren.

sen prata vi om praktiken och jag sa att jag inte hittat något än, så jag fick idag och imorrn på mig att hitta en praktikplats här i byn, om jag inte hittade nån skulle jag bli satt på Reprisen!?! han har ju ändå inget med min praktikplats att göra. jag "mmm:a" för att få gå där ifrån och far till mormor och morfar med all min ilska. mormors kommentar blev "inte kan du ju ha praktik på reprisen, där stoppar de ju de utvecklingsstörda!"
Så tack gubbjävel på Ams, jag är tydligen utvecklingstörd enligt dig!  Jag vet då en man som inte ens kan sitt jobb, och det är han! han frågar MIG vart han ska klicka i hans jävla dataprogram. hur fan ska jag veta det? det är för fan hans jobb!

och han ska fortfarande ha mig till haparanda. jag förklarade mycket tydligt varför jag inte vill söka jobb där, men det godtog han inte. han sa bara att jag kommer hamna utanför om jag inte söker där och att jag aldrig kommer få mig ett jobb i så fall. störda jävla man. jag kan nog få jobb lika väl här omkring som uppe i haparanda!

åh, jag är så jävla arg så det finns inte!