En tjock katt...

Dagar går så jäkla fort. knappt man hinner med. Känns surt att behöva inse att mitt vikariat snart är färdigt. Tänk om jag inte får fortsätta, vad ska jag göra då? förvisso tror jag att det inte kommer bli några problem med att jobba vidare eftersom sommarjobbet tar vid ganska direkt. men ändå. jag ska ju faktiskt få ha semester i sommar! woho! min första semester nånsin, förstå så jäkla härligt de känns! 

Vi har förresten fått kattungar igen, Saga var verkligen som en fotboll om magen, och alla sa " jag har aldrig nånsin sett en så tjock katt!" men de blev ändå bara fem små knoddar. (tack och lov) kommer nog bli nog svårt att få iväg dem. Nåja, iaf är de väldigt söta nu när de har fått upp ögonen:) hmm, där bar hon iväg med en igen, måste nog hämta tillbaka på en gång. Kan inte låta bli att tycka de ser obehagligt ut när hon tar dem i nackskinnet, men de är ju så de gör.

Och det går nedåt, -7kg visar det nu. Hur underbart är inte det!!

Det känns som att det är vår ute också. härligt så det sjunger om det. jag blir så lycklig när snön smälter och det droppaar från taken. och när asfalten börjar visa sig. men,  det känns som att det är lite för tidigt, kommer säkert något bakslag med ett riktigt snöoväder snart. Är faktikst lite väl tidigt för att vara vår på riktigt.

Det var fest och utgång i fredags för mig och Lissi. Roligt hade vi, men vi hamnade på ett ställe där det var 40+, lite mindre roligt med andra ord. sen var de världen kö när vi skulle gå över på de andra stället. vi satte oss på någon pub istället och sen till max för att få i oss lite onyttigheter och sen hem.

nä, nu är det dags att ta tag i städning. hade ingen lust och skulle mest av allt vilja sova känns det som. men men. inget att göra något åt.