PDOL

Blev trots allt en kvälll på Pite Dansar Och Ler, och kul har jag haft! Lissi och brorsan är härliga!


Solglimt!

Det är helt otroligt vad lycklig man kan bli av att solen visar sig i två minuter efter en veckas regnande!

Dslr/Kompakt

Jag står i valet och kvalet över hur jag ska göra med min systemkamera. Ska jag sälja den nu, och köpa en liten kompaktkamera tills vidare? Nu medans jag ändå kanske kan få slant för den. För sanningen är ju den att ju längre jag väntar, ju mindre får jag för den. Jag kommer ändå vilja byta systemare sen. Dels för att den har så liten display, dels för att jag tror en Nikon skulle passa bättre i mina händer.
Men samtidigt är jag ju så kär i min lilla systemare! Att byta till en kompaktare är verkligen att byta ner sig. Men samtidigt, det är snart vinter igen, och då fotar jag inte särskillt mycket.
Är lite rädd att jag kommer ångra mig om jag säljer den. Men och andra sidan så finns ju alltid möjligheten att köpa en ny.
Men tänk om jag köper en kompaktkamera, och blir helt missnöjd? Tänk om de blir mycket brus i bilderna? Dålig färgåtergivning? Om den är för långsam?

Jag skulle så vilja ha en systemkamera i kläderna av en kompaktkamera!

Pissväder.

Nä, alltså, jag blir lite less! Hade vi inte kunnat få ha sommar några dagar till? Nu regnar de bara, och loppisplanerna är uppskujtna ännu en vecka. Trist.
Sitter och tittar på fåren här ute, även de verkar missnöjda med regnet. Står under träden och bara tittar.

En vecka kvar av semestern nu. Varför går tiden så fort när man är ledig?
Fick för övrigt höra igår att jag kunde ha tagit sjukdagar istället för att slösa mina semesterdagar när jag var sjuk. Hm, känns ju lite irriterande att jag inte visste det då!

Nu ska jag sova, för 10.45 bär det iväg på nån butik i antnäs. Blåklocka, vargmun eller vad den nu hette. Och sen till Tvärån! Och mysa med barnen!

Gonatt