Sista dagen...

...Och det känns som att jag inte uträttat nånting under min lediga helg. Var iofs till min moster och kusin igår, och de händer kanske en gång vartannat år. men de är nog de enda. städningen har jag inte kommit till än. måste ta tag i det idag.

Hoppas nån kan byta dag med mig så jag får vara ledig på fredag istället. Jag vill så gärna göra det där med Lissi. Ska jag göra det på egenhand är risken stor att jag kommer misslyckas.
förövrigt känns de som att våran faktikst kommer komma i  år också. jag menar, kanman bli annat än lycklig när solen skiner såhär? jag vill knappt hänga upp gardinerna i köket igen bara för att de är så härlig när hela rummet fylls med solljus. synd att det ska vara så himla kallt ute. annars hade jag varit ute och fotograferat idag igen. men allt i närheten har jag redan checkat av så många gånger, så lite nya motiv skulle vara roligt.  

Beslutsångest

Jo, de är precis vad jag har. Ska beställa nya objektiv  till kameran, men kan inte riktigt bestämma mig för vilka. Vill ha ett macro och ett zoom. sammanlagt går de väl på 6000:-. känns lite jobbigt att lägga ut de pengarna på en gång, så jag funderar på om jag verkligen behöver båda objektiven nu. och om jag bara ska beställa ett, vilket ska jag då välja?
Nåväl, de där löser sig säkert.

Ska och titta på soffan idag, förhoppningsvis ta hem den också. Funderar mest på hur vi ska få upp den på övervåningen. Trappen är nog för smal. Kanske blir genom fönstret om det går att lösa på så sätt. hoppas det. då blir de ommublering! så himla kul!

naah, man smälter ju! Nora ringde nyss; "heeej, ska du komma hit? farfar är här och vi ser på Tom & Jerry" Men ååh. Självklart så vill jag komma dit och leka med er sötbarn!  men jag hinner inte idag=( Till veckan ska vi däremot ta en dag och bara leka och busa hela dagen lång:)


Nä, de är väl dags att ta tag i städningen nu då.

Så var det dags igen

Varför är det så att tiden bara flyger iväg när man är ledig? jag skulle få vilja vara ledig åtminstonde en dag till. eller två. de jäkligaste är att tiden försvunnit framför datorn de här två dagarna. the burning crusade har tagit upp all min tid. och de värsta är att jag skulle kunna spela hela natten och hela dagen imorrn också. och nästa dag, och nästa. tala om beroende framkallande spel!

Saga kom hem idag efter två dygn på viften. fan vad lycklig jag blev! inatt var jag ut och sökte henne där runt fyrasnåret. var så orolig att hon blivit instäng i veden eller garaget eller så. eller instängd under vedbon som förra vintern. huvva. de var läskigt. men nu ligger hon här och myser, våran lilla kissegumma. hon är guld. för de mesta iaf. gillar inte, absolut inte när hon lägger en stor råtta på bron. eller när hon klöser på soffan.


varför är de så lite salt på vissa salta pinnar. dumt.


Soffinköp snart?

Jaja, men kanske ska ta tag i det här bloggandet nån gång. Nåväl, det händer inte så mycket i mitt liv känns det som, så jag har nog ändå inget vettigt att skriva. Jag jobbar mest, och när jag väl är ledig så myser jag mest med Erik och Saga. och spelar wow för fullt. burning crusade på tisdag! woha! kommer fan inte ha tid att fara på jobbet. men man måste väl dra sig dit i alla fall.
Jobb..jaa, jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag trivs där eller inte. Vissa dagar trivs jag hur bra som helst, andra dagar skulle jag helst vilja gräva ner mig och bara försvinna. Nåväl, ett jobb är fan ett jobb. det drar in pengar som jag råkas behöva till alla jävla räkningar och allt annat skit som kostar. som tandläkaren, har skjutit uppt iden där 3ggr nu för att jag tycker de känns förjävligt att kasta massa pengar dit. skulle kunna göra något betydligt roligare för dom slantarna, typ lägga till soffan eller en utlandsresa.

åh, lesslessless. tror jag går och sover istället. guld att få vara ledig i helgen iaf. tala om att man uppskattar att få vara ledig när man jobbar. dock bara 3 månader kvar av vikariatet nu...ska bli spännande att se hur det blir sen. nog för att sommarjobbet sätter väl igång ganska snart därefter så man slipper ju iaf vara arbetslös så himla länge.

imorrn ska jag kolla på soffor! åh så himla skönt de ska bli att få kasta ut den här fula jävla högen. senapsgult, är det verkligen en färg man vill ha i soffan? nä!
hoppas däremot mest på att vi kan köpa dom där skinnsofforna, skulle vara guld värt, och alldeles perfekt här uppe. fast de går nog inte upp för trappen. tur de finns fönster.