Nervöst..

Imorgon gäller det! Jag är så nervös och vill bara få ett svar. Ja, ett positivt svar så klart!
Ska vara uppe med tuppen ifall att...

Grill!

Ah, äntligen grilldax igen! Har varit så tråkigt sen gasolen tog slut, så idag slog jag till och köpte en vanlig hederlig klotgrill. Ska bli så gott!

Vad?

Äh, vad tusan, bilderna funkar ju inte. Får fixa det senare.

Bä bä vita lamm...

Igår var det en riktigt härlig dag, solen sken och jag njöt. Var på stan med mamma för att hitta mig nå kläder till på tisdag, vilket resulterade i 7 tröjor men inga byxor (som var det jag behövde mest av allt så klart). Nåväl, var förbi hos mormor och morfar också och fikade ute i solen. Underbart! Hoppet om att det ska bli sommar nån gång återvände. HIttade en liten söt fågel inne i stugan deras. Den var vädigt orädd, morfar kunde till och med hålla i den.
image2


Sen bar de av hemmåt, och dör möts jag av min sambo som håller på att flytta ut de sista fiskarna till dammarna. Så nu är de tomt i akvarierna. Idag ska hela rummet där städas ut, och vi ska till och med lyfta ut alla akvarium. Skönt, kanske blir en total ommublering i hela huset nu. Datarum/tv-rum på nedervåningen och sovrummet uppe. Skulle vara så skönt med ett jättestort sovrum ett tag!

Igår tog jag mig äntligen för att fota fåren också. Har tänkt det så länge, men när det bara regnat hela tiden har det aldrig blivit av. Lammen är så himla söta så jag skulle vilja ha ett eget här på gården. Har redan sett ut vilket som är "mitt".
image4

Är den inte hur söt som helst? Vill ha!

Nu är det dags att ta tag i oredan här hemma. Sätta igång lite tvättmaskiner och börja operation storstädning.
För nu är jag less!!


Tänk om

Bara sex dagar kvar nu och jag är redan nervös. Hur ska det gå? Förhoppningsvis hinner jag lugna ner mig lite.
Jag är lite arg på mig själv att jag inte fixade det där idag. Vet inte hur jag ska göra, men jag tror det blir att vänta. Bara för att andra spelar fult, betyder det inte att jag också behöver göra det. Nä, jag ska visa att jag är bättre än så.

Just nu vill jag inget hellre än fara utomlands. Kanske kommer jag kunna följa med Malin i augusti, kanske inte. Först måste iaf någon vänlig själ avboka sin resa. Så om det blir, kommer det bli en sista minuten. Men det gör inget, jag är van att boka bara någon dag innan jag ska iväg. Och blir inte det så får mamma följa med. Jag måste bara till värmen helt enkelt. För här verkar det aldrig bli sommar. Fem veckor kvar till semestern och tempen är aldrig över 10 grader och det regnar varenda dag. Turkiet skulle med andra ord inte sitta hel fel. Kommer aldrig glömma första gången jag och Malin var dit. Vilken vecka alltså! Att vi hann med så mycket kan jag inte förstå nu när jag tänker tillbaka. Och att det faktikst är fem år sen kan jag absolut inte förstå. Men det är härliga minnen!

Tänkte hitta en bild att lägga här, men de gick inte så bra =/


Utmaningar

Har ju blivit utmanad två ggr nu på kort tid. Här kommer den första.


Tre jobb jag haft i mitt liv:  Finstyckare, Städis och Kassörska

Tre platser där jag har bott: Rosvik, Luleå och uhm..Rosvik igen.
  
Tre serier jag gillar att se på TV: Desperate Housewives, Room Service, Simpsons

Tre platser där jag semestrat: Korfu, Gran Canaria och Alanya

Tre av mina favoriträtter: Palt, fläskefile och potatisgratäng och...taco!

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu:  Cook öarna, Australien och Brasilien

Tre saker jag drömmer om:  Fast jobb, en liten hundvalp och värme.

Nya tag

Jag gör ett försök till att ta tag i detta med bloggande. Trodde det skulle vara något för mig faktiskt. Vi får väl se hur det artar sig helt enkelt.

image1
Tintin


Det är rätt lungt i huset nuför tiden. Kattungarna har blivit stora och de två vilda grabbarna har hittat nya hem. Nu är det bara 2 små tjejer kvar. Plus Tintin som vi ska behålla (som också är en tjej) Måste hitta ett nytt namn till henne. Några förslag? Inget puttinutt eller gulligull tack.

Sommaren närmar sig nu. Inte för att de känns så när regnet öser ner varenda dag. Men bättre de komemr nu än under semestern. Och ja, JAG SKA HA MIN FÖRSTA SEMESTER NÅGONSIN! Det känns helt overkligt. Kan ännu inte riktigt förstå det. Börjar kalaset med att dra till Stockholm med Lissie och barnen för en veckas skoj. Jag längtar redan! Kul att få se hur brorsan bor där nere också. Resten av semestern ska jag enbart slappa i solen. Förhoppingsvis iaf. Och är jag riktigt duktig ska jag cykla till Älvsbyn. De ni.

Jag var och hälsade på Malin igår. Fyfan vad skönt att träffa henne. Det måste vara världens bästa tjej. Helt allvarlig. Hon har alltid sånna bra svar och lösningar på allt. Och går de inte som jag vill på tisdag, då vet du att jag försöker komma med på planet till Turkiet!

Jaja, borde väl uppsöka sängen, ska ju jobba imorgon också så.